INFOLINE031 81 07 440

ETARGET SERVICES - soluții personalizate


Divizia Etarget services vă ofera servicii de marketing din domeniul publicității on-line și e-commerce pentru clienţii mari şi cei mijlocii.

 

1.   GESTIONAREA COMPLEXĂ A CAMPANIILOR DIN SISTEMUL ETARGET

Pentru clienţii din domeniul financiar, auto, telecomunicații, FMCG şi e-commerce oferim servicii complete din domeniul gestionării campaniilor PPC din sistemul Etarget. Serviciile pot include:

 

  • îndrumare în definirea obiectivelor și determinrea strategiei de campanie,
  • administrarea completă a campaniei,
  • suport tehnic la implementarea instrumentelor de măsurare și de ţintire necesare,
  • programarea funcționalităţilor lipsă în sistemul PPC Etarget exclusiv pentru nevoile individuale ale clientului.

 

2.   CAMPANII DIN SISTEMUL ETARGET CU FUNCŢIONALITĂŢI SPECIALE 

Compania noastra oferă soluţii care prin natura lor sunt  dincolo de posibilitățile oferite de conturile curente de utilizator a serviciilor Etarget. Serviciile sunt oferite pe baza nevoilor individuale a clientului. Aceste servicii pot include:

a)   targetarea anti-retargeting

Această caracteristică este concepută pentru partenerii noştri care au un trafic mare pe site-urile acestora și care doresc opțiuni de targetare pentru restul utilizatorilor de internet. Acest serviciu este folosit pentru a genera noi vizitatori unici. Serviciul este utilizat de către liderii de piață în domeniul e-commerce precum şi a site-urilor și a portalurilor de știri.

b)   crearea automată a anunţurilor cu ajutorul feed-ului RSS

Această funcție este utilizată pentru a crea campanii automate (inclusiv pentru crearea anunţurilor şi a cuvintelor cheie). Serviciul este utilizat atunci când e nevoie de actualizarea permanentă a conţinutului campaniei publicitare. Serviciul este utilizat de către site-urile cu discount-uri, e-shopurile, site-urile de știri, ș.a.m.d.

c)  Campaniile reach

Aceste campanii oferă într-un timp scurt o garanție de intervenție rapidă și masivă pe internet.

 

3.   CAMPANII PUBLICITARE PE PAGINA FACEBOOK.COM

Cu tratarea individuală a clienţilor, realizăm implementarea unor formate mai puțin obişnuite pe facebook.com. Facebook este o companie dinamică în curs de dezvoltare, care oferă formate publicitare progresive în continuă schimbare. Oferim acces la bannere și la alte formate, cu un instrument special pentru ţintire. Cereţi oferta actuală aici.

Colaborăm direct cu compania Facebook Ireland, nu cu vreun intermediar al reprezentării Europene.

 

4.   CAMPANIILE RETARGETING

Campaniile targetate prin retargeting sunt foarte populare din cauza eficienței lor, dar pe de altă parte nepopulare pentru implementarea lor dificilă și gestionarea lor. Noi oferim administrarea completă a campaniilor retarget, toate formatele accesibile (text, banner, video) disponibile pe majoritatea site-urilor (începând cu site-urile străine, cum ar fi youtube.com, yahoo.com, până la site-urile româneşti cunoscute sau mai puţin cunoscute.)

Colaborăm direct, fără intermediari cu mai multe rețele americane și europene, precum și cu operatorii site-urilor româneşti.

 

5.   RECLAMA PE MOBILE

Creăm campanii pentru clienții noștri, ajutăm la implementarea anunțurilor cu formate diferite, care se afişează exclusiv pe dispozitivele mobile, prin intermediul site-urilor web şi a aplicaţiilor. E posibilă implementarea pe baza CPM și CPC.
 
Colaborăm cu diverse rețele americane și europene, precum și cu operatorii site-urilor româneşti. Şi pentru aceste campanii folosim sistemul Etarget.

 

6.   ADMINISTRAREA COMPLETĂ A CAMPANIILOR PPC

Oferim administrarea completă a campaniilor PPC în toate sistemele PPC disponibile. De campanii se ocupă o echipa formată din profesionişti. Ei sunt angajații noştri, instruiți periodic în cadrul companiei noastre.

 

7.   PERFORMANŢA PUBLICITARĂ

Pentru clienții aleşi realizăm campanii, care se plătesc pe baza CPA (CPO, CPR, CPS, CPCall etc).

 

8.   CAMPANII INTERNAŢIONALE

Oferim campanii publicitare online în mai multe ţări din Europa Centrală și cea din Est, cu suport local în fiecare ţară. Acest sprijin local ne permite să oferim condiții financiare favorabile pentru astfel de promovare. Campaniile sunt realizate pe baza cerințelor specifice a clientului, în cooperare cu furnizorii locali, a spațiului de publicitate și a soluțiilor oferite de marketingul afiliat.

 

Contactaţi-ne

Dacă sunteţi interesaţi de serviciile noastre sau aveţi alte întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi.

E-mail:
comert@etarget.ro
Telefón:   +4 031 81 07 440 (Lu-Vi orele 9-17)
Contact:

S.C Etarget Online Advertising s.r.l Blvd. T. Vladimirescu nr. 22 Green Gate Office Biroul 573 Campus 04, Et.5 Sect. 5 Bucuresti 050 883 CUI: RO19283870 Nr.Reg.Comerţ.: J40/19693/04.12.2006

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325