INFOLINE031 81 07 440

Cum obțin maximul din spațiul publicitar de pe site?

 

Comisionul dvs. îl puteți mări prin combinarea reclamei contextuale clasice PPC cu bannerele ETARGET RTB. Pentru a fi posibilă combinarea acestor două tipuri de reclamă, este nevoie să respectați anumiți parametri.

Care sunt dimensiunile concrete de bannere care trebuie create?

Dimensiunile spațiului publicitar trebuie să fie setate la dimensiunile cele mai des folosite: 728 x 90, 300 x 250, 160 x 600, 120 x 600 px.

 

Cum activez afișarea bannerelor RTB?

Bannerele RTB vor începe să ruleze automat, fără nevoia unor ajustări suplimentare.

 

E posibilă compararea performanței fiecărui produs în parte?

Da, în statistica fiecărui spațiu publicitar, veniturile fiecărui produs sunt separate.

 

Cât câștig în urma bannerelor?

Cantitatea anunțurilor reclamei afișate și a prețului ei depinde de cererea actuală în cadrul licitației, așadar nu se poate determina cu exactitate câte afișări se vor realiza și la ce preț. Potrivit statisticilor recente, spațiile publicitare a partenerilor noștri obțin un comision final în medie de 4 ori mai mare pentru CPM, decât dacă aleg doar afișarea anunțurilor contextuale PPC.

Sfat: Profitul din spațiul publicitar îl puteți regla în funcție de nevoile dvs. cu ajutorul cursorului de combinare a bannerelor RTB și a anunțurilor PPC.

 

 

Ce este Etarget?

Etarget este reclama online. Avantajul ei este că afişarea anunţului este gratuită, veţi plăti doar câţiva bani pentru click-urile făcute - adică pentru vizitatorii site-ului dvs.   © 2002 - 2018 ETARGET SE
Contact

+40 31 / 81 07 440