INFOLINE031 81 07 440

Preț Per Click

Prețurile cuvintelor cheie sunt alese ca în cadrul unei licitații – câștigă cine oferă mai mult. Avantajul acestui sistem este că dacă ești dipus să plătești, să spunem, 0,74 lei pentru un click și niciun alt client nu este dispus să plătească mai mult de 0,24 lei, tu vei plăti 0,34 lei, nu prețul maxim pe care erai dispus să-l plătești.

Dar în cazul în care există totuși un client dispus să plătească ... , reclama ta va fi afișată pe o poziție secundă sau mai puțin frecventă pentru acest cuvânt cheie și tu vei plăti 0,74 lei pentru fiecare click.

Dacă doi clienți vor reclamă pe același cuvânt cheie și oferă același preț per click, sistemul nostru va alege să afișeze pe prima poziție reclama cu o rată de click (CTR) mai ridicată (poți găsi CTR-ul afișat lângă fiecare reclamă).

Ultimul criteriu este reprezentat de vechimea reclamei și de cea a clientului. Dacă reclama ta are vechime mai mare, va fi afișată prima.

Pe scurt, este bine să oferi cea mai mare sumă posibilă pentru un click, să te asiguri că ai cea mai mare rată de click (CTR) și să ții campania activă cât mai mult. În acest mod te vei asigura că reclama ta va fi afișată printre primele, vei plăti mai puțin pentru un click și vei avea mai mulți vizitatori pe site-ul tău.

Poți să vezi prețurile per click chiar și înainte să îți încarci creditul. Trebuie doar să te înregistrezi și apoi să te autentifici în contul tău.

Dacă ai întrebări cu privire la sistemul de preț per click, te rugăm să ne contactezi.

Reguli de bază:

  1. Prețul real nu va fi niciodată mai mare decât oferta ta maximă pentru un click.
  2. Prețul real va fi ajustat astfel încât reclama ta să fie afișată cel mai sus pentru respectivul cuvânt cheie.
  3. Prețul real va fi ajustat astfel încât tu să plătești cea mai mică sumă posibilă pentru această poziție.
  4. În cazul în care prețul real va fi să fie mai mic decât cel minim, prețul minim va fi ajustat.
Contact:

S.C Etarget Online Advertising s.r.l Blvd. T. Vladimirescu nr. 22 Green Gate Office Biroul 573 Campus 04, Et.5 Sect. 5 Bucuresti 050 883 CUI: RO19283870 Nr.Reg.Comerţ.: J40/19693/04.12.2006

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325