INFOLINE031 81 07 440

Reclama Click & See PPC

Reclama PPC aduce utilizatorul pe site-ul dumneavoastră. Însă în prezent, când toți suntem grăbiți, majoritatea vizitatorilor părăsește site-ul fără să studieze mai bine site-ul sau oferta dumneavoastră.

Ridicați valoarea click-ului prin faptul că vă veți reaminti vizitatorului încă 7 zile cu bannere.

 

Soluția este produsul nostru Click & See, singurul care combină reclama taxată per click cu cea de bannere și cu retarget pe 7 zile. Serviciul obțineți la prețul click-ului, iar afișarea bannerelor Gratuit , pe perioada a 7 zile. De asemenea, Click & See este extrem de simplu de utilizat, trebuie doar să vă creați un anunț contextual iar sistemul se ocupă de restul.

 

Ce este Click & See

  • Reclama contextuală targetată, care aduce vizitatorul pe site-ul dumneavoastră
  • Reclama de bannere, care va fi afișată fiecărui utilizator care a făcut click pe reclama contextuală timp de 7 zile
  • Totul va fi pe deplin automatizat, așadar nu e nevoie să vă ocupați de crearea bannerelor, de implementarea codului retarget pe site sau de alte setări suplimentare
 

Cât costă Click & See

Prețul depinde doar de dumneavoastră. Setați-vă câți bani doriți să plătiți pentru clickul făcut de persoana care a fost interesată de conținutul reclamei dumneavoastră. Toate afișările reclamei contextuale sau celei de bannere sunt gratuite.

Decideți singuri cât sunteți dispus să investiți în reclamă pe zi, pe săptămână sau pe lună. Această sumă depinde de câți vizitatori doriți să aduceți pe site-ul dumneavoastră.

Cum și unde se afișează reclama

Pentru a găsi persoana interesată de produsul dumneavoastră vom folosi reclama contextuală.

Această reclamă va fi afișată pe site-urile partenere Etarget, pe site-uri precum Unica.ro, Realitatea.ro, Gsp.ro și alte sute de site-uri.

Iar după vizita site-ului dumneavoastră vom începe să-i afișăm bannerele timp de 7 zile. Aceste bannere vor fi afișate în rețeaua Etarget, precum și în rețelele partenere, așadar pe site-uri precum Olx, Businessmagazin, Youtube și multe alte.

Cum încep

Reclama este complet în mâinile voastre. Trebuie doar să vă înregistrați, după care să vă creați în cont o campanie publicitară în 4 pași simpli:

  1. Completați textul anunțului, folosind maxim 30 de caractere în titlu și 80 de caractere care vor descrie oferta.
  2. Setați-vă unde și cui va fi afișată reclama. Oferim mai multe posibilități de targetare (în funcție de cuvinte cheie, de audiențe) și alegerea site-urilor potrivite.
  3. Vă alegeți intervalul de ore când va fi afișată reclama.
  4. Vă setați bugetul zilnic, săptămânal sau lunar pe care doriți să-l investiți în reclamă. Știți întotdeauna cât vă va costa reclama și niciodată nu vă va surprinde cu un preț mai mare.

 

Notă: Crearea bannerulor se crează automat. Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea lor, puteți să folosiți propriile bannere.

 

Sunteți pregătit să demarați campania dumneavoastră?

Mai aveți întrebări? Sunați la numărul  031 81 07 440
 
 


Contact:

S.C Etarget Online Advertising s.r.l Blvd. T. Vladimirescu nr. 22 Green Gate Office Biroul 573 Campus 04, Et.5 Sect. 5 Bucuresti 050 883 CUI: RO19283870 Nr.Reg.Comerţ.: J40/19693/04.12.2006

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325