INFOLINE031 81 07 440

RETARGETING înmulțește rezultatele reclamei dumneavoastră

 

Decizia de cumpărare este un proces complex, care durează doar câteva secunde. Însă deseori clienții analizează bine oferta, compară și aleg cea mai potrivită opțiune chiar și câteva zile. 

Știați că marea majoritate a vizitatorilor părăsește site-ul dumneavoastră înainte de a putea cumpăra un produs sau serviciu, sau înainte de a completa formularul de comandă?

Nu permiteți clienților dumneavoastră să uite
Serviciul Retargeting este tocmai pentru a reaminti constant clienților de produsele/serviciile dumneavoastră prin intermediul reclamei până în momentul în care ei decid să cumpere sau să se informeze despre oferta dumneavoastră. Astfel, Retargeting va urmări clienții potențiali pe aproape întregul internet românesc, inclusiv de TOP site-uri precum Realitatea.net, Antena3.ro, Unica.ro și alte peste 500 de site-uri. Datorită acestei rețele vaste de site-uri puteți să vă adresați eficient la mai mult de 40% de români aflați pe internet.

În comparație cu reclamele clasice contextuale, cu Retarget puteți targeta acei vizitatori care au vizitat deja site-ul dumneavoastră.

Câteva exemple
Încă de la început Retargeting a avut mulți adepți în rândul clienților reclamei vizibile ETARGET. Care sunt rezultatele lor și motivul pentru care sprijină tocmai campania publicitară retargeting? Iată câteva exemple:

Comparațiile campaniilor sunt în aceeași perioadă monitorizată.


Reamintiți clienților de produsele/serviciile dumneavoastră și atingeți astfel rezultate mai bune la reclama dumneavoastră. Logați-vă în contul dumneavoastră ETARGET sau creați-vă o înregistrare gratuită și încercați serviciul retargeting în rețeaua reclamei vizibile ETARGET chiar azi.

Contact:

S.C Etarget Online Advertising s.r.l Blvd. T. Vladimirescu nr. 22 Green Gate Office Biroul 573 Campus 04, Et.5 Sect. 5 Bucuresti 050 883 CUI: RO19283870 Nr.Reg.Comerţ.: J40/19693/04.12.2006

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440