INFOLINE031 81 07 440

Ce site-uri sunt disponibile datorită ETARGET RTB

 

Sistemul publicitar ETARGET RTB furnizează conectarea și afișarea reclamelor în mai mult de 60 de rețele și pe sute de mii de website-uri. În trecut aceste rețele au operat independent și din punct de vedere economic, astfel fiind un mod neeficient de a gestiona campaniile.

Avantajul serviciului ETARGET RTB este posibilitatea de a rula reclama în toate aceste rețele dintr-un singur loc. Serviciul oferă advertiserilor săi spațiu publicitar pe site-uri numeroase din diferite nișe.

Rețele publicitare precum Etarget Display Network, Google Display Networks, PubMatic, OpenX, Rubicon și multe altele pot să afișeze reclama utilizatorilor cu adrese IP românești pe sute de mii de site-uri precum antena3.ro, unica.ro, libertatea.ro, realitatea.net, gsp.ro, jurnalul.ro, bzi.ro, livebiz.ro sau site-uri precum youtube.com, 9gag.com, wikia.com, ebay.co.uk, twoo.com, tagged.com, dailymotion.com, accuweather.com, hi5.com și multe altele.

Datorită acestei rețele largi de site-uri puteți astfel să vă adresați mai mult de 90 % din românii aflați pe internet.

ETARGET RTB asigură afișarea reclamei acolo, unde în momentul dat este cel mai ieftin.
Datorită sistemului de licitații online a spațiului publicitar, ETARGET RTB cumpără și alege precis afișările cele mai ieftine care îndeplinesc parametrii aleși de advertiser.

Atenționare: Disponibilitatea spațiilor publicitare pe anumite site-uri din trecut nu garantează disponibilitatea lor și în viitor.

Contact:

S.C Etarget Online Advertising s.r.l Blvd. T. Vladimirescu nr. 22 Green Gate Office Biroul 573 Campus 04, Et.5 Sect. 5 Bucuresti 050 883 CUI: RO19283870 Nr.Reg.Comerţ.: J40/19693/04.12.2006

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440