Agenții partenere


Deveniți agenție parteneră și obțineți finanțările cele mai favorabile, training-ul profesional al echipei, asistență pentru managementul campaniei și certificatul partenerului Etarget

 

Garanția calității serviciilor oferite Garanția calității serviciilor oferite de partener, este un certificat care poate fi obținut numai de o echipă instruită special. Certificatul poate fi obținut anual în două etape de cooperare: ETARGET CERTIFIED PARTNER sau ETARGET CERTIFIED BUSINESS PARTNER.       
 
Condițiile obținerii certificatuluiCertificatul este acordat companiilor care sunt independente de Etarget, nu au nici o proprietate, co-proprietate sau o relație similară cu Etarget. Titularii de certificate îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate pentru acest certificat și sunt calificați pentru furnizarea de servicii profesionale și gestionarea campaniilor în cadrul sistemului Etarget.

 

 
Avantajele obținerii certificatului: - Școlarizări anuale de către echipele noastre de speciliști,- Certificat de partener,- Avantaje financiare descrise în contractul de colaborare, - Hotline dedicat și soluționarea prioritară,- Pentru clienți, agențiile certificare reprezintă o calitate a garanției,- Logo-ul și denumirea agenției, cu acordul dvs. le vom prezenta pe paginile Etarget.
 
Alăturați-vă astaziCondițiile de colabore și obținere a certificatului de partener vi le expediem in format electronic. De asemenea, ne puteți contacta la nr de telefon +4 031 81 07 440 sau prin email la adresa comert@etarget.ro.

Colaborăm cu cei mai buni!


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325