Achiziția directă - Programmatic

 

 

Procesul de cumpărare a reclamei online nu a fost niciodată mai ușor. Acum puteți cumpăra spațiul publicitar pe cele mai bune site-uri romănești într-un singur sistem.

 

 
 
Achiziția directă a spațiilor media Fiți cu un pas înainte și utilizați instrumentele de achiziție Programmatic, care vă oferă posibilitatea de a controla și măsura campania, indiferent de mărimea și cerințele campaniei. Serviciul este o noutate pe piața de publicitate online și nu oferă nicio altă inovație asemănătoare sistemului.
 
Cumparați cele mai bune spații, ușor și rapid Etarget oferă o modalitate progresivă și modernă de achiziție a spațiului publicitar în mediile online per ansamblu. Utilizarea platformei vă economisește timp, evitând formularele de comandă complexe și simplificând astfel planificarea si derularea campaniei dvs. online.
 
Avantajele dvs.: - Afișăm anunțuri dvs. exclusiv pe site-uri premium cu cel mai mare trafic - viteza și flexibilitatea (sistem simplu, cumpărarea rapidă a diferitelor formate, lansarea și optimizarea campaniei într-o singură interfață)- Bugetarea eficientă (alegeți frecvența afișării pentru a economisi până la 30% din costurile campaniei dvs.)
 
Cum funcționează? 1. Înregistrați-vă sau autentificați-văin sistemul Etarget.2. Alegeți categoria de pagini și dimensiunile de bannere pe care doriți să le utilizați.3. Setați parametrii. 4. Încărcați bannerele în sistem.5. Plătiți înainte de a începe campania, iar reclama dvs. se afișează pe cele mai bune pagini web.
 
Unde se afișează reclamele dvs? Vă afișăm bannerele doar pe site-urile pe care le alegeți. De exemplu, categoria Știri conține site-urile Mediafax.ro, Vocea.biz, Cotidianul.ro, digi24.ro, Gandul.info. Puteți dezactiva pur și simplu paginile pe care nu doriți să aveți anunțurile dvs.
 
Care sunt condițiile de utilizare? Serviciul este potrivit atât pentru întreprinderile mici, cele mari, cât și pentru agenții. Înregistrarea nu este obligatorie și este gratuită. Aveți în permanență în controlul bugetul dvs., veți cheltui doar suma pe care ați depus-o în sistem. Creați astăzi campania dvs., plătiți înainte de lansare.
Contactați-ne Înregistrează-te


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325