Rețeaua parteneră

 


Deveniți partenerul nostru și câștigați din anunțurile afișate de pe site-ul dvs. Oferim planuri avansate de monetizare, care se diferențiază de concurență. Aveți libertatea de a crea spațiile de reclamă după bunul plac și design-ul de pe site-ul dvs. și de a avea un venit lunar constant.

 
Header bidding vă garantează încasări mai mari din reclamă

Plasând codul în antetul (header-ul) paginii, sistemul publisher-ului va crea licitația din prima milisecundă de la încărcarea paginii, indiferent de oferta participanților. În pagină se afișează reclama din sistemul de publicitar care licitează cel mai mare preț. Prețul este impus de header bidding, generând astfel o recompensă mai mare pentru proprietarul site-ului, în comparație cu vânzările standard în spațiul publicitar.

 

 
Care sunt veniturile și când se plătește?Veniturile proprietarului sau ale webmasterului variază în funcție de trafic, tipul de site și de sezon. Plătim recompensa în contul IBAN specificat la înregistrarea în sistemul Etarget după acumularea a 50 de lei, în termen de 30 de zile de la data încheierii fiecărei luni calendaristice în care a fost stabilit dreptul de a plăti recompensa. Puteți vedea veniturile și statisticile curente când vă conectați la contul dvs.

 

 
Ce tipuri de reclamă pot fi pe pagină

Există patru tipuri de anunțuri Etarget: banner, video, anunț text, anunț mobil. Cele mai eficiente zone sunt 300x250 și 300x600. După încărcarea paginii, puteți avea până la trei unități de anunțuri Etarget.

 

 
Condiții avantajoase de colaborarePentru a fi partenerul nostru, nu trebuie să aveți PFA sau SRL. Parteneriatul nostru nu exclude colaborarea dvs. cu alte sisteme de publicitate. Dacă aveți un site web foarte bun, cereți să deveniți un partener premium și obțineți mai multe beneficii.

 

 
    
Urmatorii pași 1. Înregistrați-vă sau autentificați-vă în sistemul Etarget.2. Alegeți tipul de spațiului și completați detaliile.3. Alegeți dimensiunile și design-ul (aspectul).4. Generați codul și il implementați în pagina dvs. .

.

 
Creați spațiul universal de afișare a reclamei pe pagina dvs.


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325