Reclama Video

 

Reclama Etarget Video este o alternativă viabilă pentru reclama pe portalurile video. Vă oferim cel mai mare spațiu online cu termeni locali, școlarizare gratuită și consultări privind setările corecte ale campaniilor.

 

Pre-roll video – utilizatorul îl acționează voindPre-roll-ul afișează reclama dvs. într-un spațiu video care precede conținutul clipului accesat pe o pagină. Reclama rulează abia atunci când utilizatorul acționeaza butonul de vizualizare a unui clip de care este direct interesat. Este un moment în care toată atenția utilizatorului este captată. Specific este faptul că acest tip de reclama are un buton de skip (butonul de sa sari peste reclamă este la 8 secunde).
 
Targetarea (țintirea) dupa context, sau dupa utilizator Pentru reclama video, la fel ca și pentru reclamele cu bannere, beneficiați de posibilitățile de targetare (țintire) după context, sau după utilizator, care se folosesc la remarketing. Pentru o atinge un număr cât mai mare de utilizatori pe internet, vă recomandăm ca această campanie a pre-roll-ului dvs. să conțină și bannere video, care pot rula pe o pagină care nu are conținut video pe ea. Bannerele video se pornesc automat (autoplay), iar acestă acțiune stărnește o atenție imediată a utilizatorului.
 
 
Reclama video vă este accesibilă Nu este nevoie ca bugetul dvs. să fie semnificativ de mare ca să puteți încerca reclama video. Prețurile pentru pre-roll sunt prietenoase și pentru bugetele mai mici, sau campaniile care au rulat deja bannere și au la dispoziție o creație video. Reclama video poate completa, sau poate înlocui reclama TV, o reclamă pentru care bugetul chiar trebuie să fie semnificativ de mare.
 
 
Vizualizați exemplul reclamei Etarget

 
Sprijin pentru campanii Sistemul Etarget a fost construit ca să fie intuitiv, ca fiecare campanie să poată fi creată și derulată de o singură persoană. Este suficient să vă încadrați în specificațiile tehnice recomandate, pe care le găsițiaici. Dacă totuși aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să nu ezitați în a ne contacta. Vă ghidăm în setări și vă arătâm cu drag bune practici care au dus spre rezultatele dorite.
 
Contactați-ne Înregistrează-te


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325