Campanii la cheie


Oferim soluții indiviuale și personalizate precum: propuneri și optimizari ale campaniilor, măsurarea impactului asupra mărcii (brand impact) măsurarea frecvenței și a audiența atinse (reach&frequency) soluții creative la formatele de reclamă, administrarea completă a campaniilor ș.a.m.d. Ținând cont de specificațiile și ideile clienților.

 

 
Soluții concreteOferim administrarea completă a campaniilor PPC (pay per click) și dispay (bannere) pentru clienții din domeniul financiar, auto, telecomunicații, FMCG și e-commerce în rețeaua Etarget, precum și în rețelele conectate în Programmatic. Serviciul oferit poate consta în consultanță, suport tehnic la implementarea funcțiilor de măsurare și targetare (țintire), programarea suplimentară a funcțiilor pentru clientul individual. Campaniile sunt măsurate printr-o varietate de metrice si nu doar prin CTR (rata de click) sau conversii.
 
Ne desfășurăm activitatea în 9 țări central si est Europene Asigurăm rularea campaniilor online pe piețele dominante din Europa centrală și de est, cu suport tehnic și departamentul de relații cu clienții, pentru fiecare țară în parte. Putem optimiza și rula campaniile simultan pe mai multe țări dintr-un singur loc. Traducerile reclamelor, sau optimizarea lor specifică pentru fiecare piață, este disponibilă pentru toate cele 9 țări. Țările pe care le acoperim sunt Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia și Croația.
 
 
Lăsați campania pe mâna noastră Printre clienții noștri se regăsesc și agenții de digital cu care colaborăm îndeaproape. Sunt consultări și decizii cu privire la campaniile clienților agenției pentru cele mai bune rezultate. Firmele care își administrează singure campaniile online printr-un birou inhouse, beneficează de aceleași servicii de consultanță sau școlarizare a personalului. În funcție de nevoile clienților, putem propune și administra campaniile sale online, de la idee și implementare, până la rularea și raportarea rezultatelor campaniilor în alte rețele, precum Google și Facebook.
 
 
Au spus despre noi
 
 
Experiența noastră cu sistemul Etarget a fost și este una superbă datorită promptitudinii cu care se rezolvă situațiile neprevăzute, ajutorului oferit la crearea și administrarea campaniilor, precum și a aportului personal. În același timp, rezultatele obținute în comparație cu alte sisteme. Ing. Adela Bednáriková
Marketing consultant, iFOCUS
 
 
 
Datorită experiențelor avute le recomand și altor companii soluțiile oferite de Etarget. Rezultatele peste media pieței ale campaniilor și un CTR de invidiat îl obținem și datorită lor. Accesul în cont și setările campaniilor sunt intuitive, iar rezultatele sunt peste măsură. Etarget oferă calitate la preț normal, ceea ce face din acest sistem să fie eficient nu doar prin preț, ci și prin rezultate. Martina Ivaničová
Programmatic specialist, UM | Universal McCann GmbH
 
Cereți o ofertă Contactați-ne


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325