RETARGETING PERFORMANT

 

 

Investiția publicitară cu randamente garantate.

 

Când setăm retargetul de performanță, luăm în considerare rentabilitatea investiției. Selectăm produsele potrivite și ajustăm prețurile astfel încât să puteți realiza un profit pe fiecare produs vândut.

Pentru o astfel de campanie este important să luăm în calcul intervalul orar și zilele în care anunțurile se afișează.

vykonnostny_retargeting

Prin combinarea vizualulilor, a costurilor și a optimizării campaniei, pe ceea ce funcționează cel mai bine și cel mai eficient, obținem rezultatele dorite.

Întrucât este nevoie de timp și optimizare pentru a vă configura campania în așa fel, încât anunțurile dvs. să aducă venituri financiare (ROI), bugetul minim pentru această campanie este de 14 000 lei, fără TVA.

Despre Retargeting nu ar trebui să uite nicio companie. Retargetul este ideal pentru site-urile web unde puteți face și înregistra o anumită interogare, cum ar fi înregistrarea, comanda, completarea formularului de contact, trimiterea unei cereri de ofertă etc. (pagina pentru măsurarea conversiei).

Prin Etarget, sunteți sigur că datele campaniei dvs. nu vor fi oferite concurenților dvs. sau altor clienți, un lucru care se poate întâmpla pe alte platforme.

Parametri Tehnici

Pentru adunarea publicului pt. Campaniile de retargeting, este nevoie de implementarea unui cod în pagina dvs, iar noi vă putem ajuta cu asta.

 


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325