Consultanță

 

Oferim instruire profesională și consultanță gratuită tuturor clienților noștri și suntem întotdeauna gata să vă ajutăm și să răspundem la întrebările dvs. despre campaniile și funcționarea sistemului nostru, telefonic sau prin e-mail.

 

 
 
 
Serviciul cliențo și asistența tehnicăIndiferent de mărimea campaniei dvs., dacă sunteți un client stabil, sau unul nou, ne puteți contacta oricând la nr. 031 81 07 440 sau prin e-mail la adresa: comert@etarget.ro. Dacă nu ați găsit produsul, sau serviciul de care aveați nevoie pe site-ul nostru, vă vom propune o soluție individuală la cerințele dumneavoastră. Piața de publicitate online evoluează și se schimbă foarte repede, drept urmare nu ezitați să contactați echipa noastră de specialiști pentru ultimele tendințe și știri, care vor fi bucuroși să vă explice tot ceea ce aveți nevoie.

 

 
Cele mai frecvente întrebări Căutați un răspuns la întrebările dvs. sau doriți mai multe informații despre serviciile noastre? Am rezumat răspunsurile la cele mai frecvente întrebări și am explicat conceptele lumii noastre online și le puteți găsi aici. Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea/întrebările dvs., vă rugăm sa ne contactați direct prin telefon sau e-mail.
 
Cele mai bune condiții pentru agenții și administratorii de campanii Dacă gestionați mai multe conturi de publicitate pentru diferiți clienți sau faceți publicitate în volume mari și vă încadrați în termenii de cooperare, puteți deveni agenția noastră parteneră. Agențiile, firmele, persoanele care se ocupă cel mai eficient de campaniile clienților sai, pot primi un certificat de parteneriat și de încredere pentru afacerea dvs. Specialiștii noștri vor fi disponibili ori de câte ori aveți nevoie de sfaturi sau ajutor.


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325