Reclama Etarget prin bannere


Etarget facilitează accesul la o multitudine de spații de reclamă, datorită rețelelor globale de peste 40 de parteneri. Campaniile pe bannere sunt gândite să fie simple și, să le puteți porni in câteva minute. În cazul în care încă nu aveți bannerele create, vă putem ajuta.

 

 
 
Reclama dvs. se va afișa pe mii de pagini

Datorită sistemului Programmatic, Etarget vă asigură accesul la zeci de mii de pagini web de calitate din țară și din străinăntate. Portofoliul de pagini web din România este atent selectat, ca să ofere clienților cele mai bune spații de reclmă. La selectarea partenerilor de colaborare, prin intermediul cărora se afișează reclama dvs. ținem cont în mod special de vizibilitatea și calitatea spațiului, ca să putem oferi un preț cât mai corect.

Exemple unde afișăm reclamele:

 

 

 
Formate de reclamă atractiveUn banner este vizibil și memorabil, iar el poate aduce clientul pe pagina dvs. de web. Soluția Etarget este construită cu simplitate și transparență, tocmai ca să fie ușor oricărui utilizator să-și administreze campaniile singur. Dacă aveți nevoie de ajutor și îndrumări cu setările campaniei, sau cu vizualul lor, vă rugăm să ni vă adresați.

Vizualizați exemplele de cele mai folosite bannere aici.

 

Rozmer 300x300px
Rozmer pre tablet 300x300px
Rozmer 1200x400px
Rozmer 120x600px
Rozmer 300x600px
Rozmer 160x600px
Rozmer pre tablet 160x600px
Rozmer 300x250px
Rozmer pre mobil 300x250px
Rozmer 468x60px
Rozmer 728x90px
Rozmer 970x250px
Rozmer pre tablet 970x250px
Rozmer pre mobil 320x50px
Rozmer pre mobil 560x768px
 
Targetarea (țintirea) economisește baniTargetarea (țintirea) este un instrument eficient în reducerea costurilor. În majoritatea cazurilor, este mai eficient ca reclama să fie afișată doar persoanelor care ar putea fi direct interesate de un anumit produs, sau serviciu. Avem zeci de grupuri selecționate pe diverse criterii pentru clienții Etarget cărora le puteți afișa reclama, de exemplu prin harta Socio-demografică.

Alegerea corecta de adresare către publicul potrivit este importantă, deoarece în majoritatea cazurilor, acestea determină rezultatele campaniei. Toate audiențele și descrierile lor, le găsiți în interiorul contului dvs.

 

 
Cel mai convenabil prețCumpărarea reclamei se realizează prin licitații online, drept urmare, aveți garanția prețului care vă convine.

Dvs. vă alegeți bugetul total și prețul reclamei. Prețul reclamei pe bannere se calculează la 1.000 de afișări (CPM) În setările campaniei vă alegeți prețul CPM, care este și pragul maxim de licitare în timp real, pentru afișarea reclamei. Veți plăti fie suma pe care ați ales-o ca și maxima, sau mai puțin (în funcție de licitație). Dacă aveți întrebari, vă rugăm să ne contactați, iar specialiștii noștri vă vor ajuta cu plăcere.

 
Cum funcționează? 1. Înregistrează-te. Înregistrarea este gratuită.2. Încărcați bannerele dvs. (daca nu le aveți, le putem crea pt dvs.).3. Alegeți-vă targetarea (țintirea) potrivită. Aveți de ales între targetare larga, dupa categorii și web-uri, audiențe nișate, harta socio-demografica, dupa gen (masculin/feminin), sau retarget. 4. Setați prețul, bugetul total, timpul de rulare și campania e pregătită. 5. Campania se poate optimiza oricând.

Campania o puteți crea oricând, iar plata o faceți înainte de a o porni.
 
Contactați-ne Înregistrează-te


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325