Prețuri

 

Prețurile pentru publicitatea Etarget sunt rezultatul unei licitații, sau sunt determinate pe baza contractelor private convenite. Prețul maxim este determinat de dvs., astfel încât nu se va întâmpla niciodată să cheltuiți mai mult decât ați plănuit

 

 
Planurile tarifareReclama care se plătește la click (PPC) este formată dintr-un text și o imagine. În acest model plătiți doar pentru vizitele spre pagina dvs. web, afișările fiind gratuite.

Reclama prin bannere fiind o prezentare vizuală a serviciului, sau produsului, se tarifează pe baza afișarilor și nu pe baza click-urilor efectuate pe reclamă. Aveți dimensiunile si formatele cel mai des folosite pe piață, dar la prețuri avantajoase. Mai multe informații despre dimensiunile și formatele bannerelor precum și specificațiile tehnice, le gasiți  ai ci.

Dacă administrați mai multe campanii, iar investițiile pe care le faceți în reclamă sunt mai mari, asigurați-vă condiții financiare mai bune.Contactați-ne cu privire la posibilitățile de colaborare.

 
Prețurile actuale sunt disponibile in interiorul contului

Prețurile sunt stabilite de câtre cerere și ofertă. Înregistrează-te gratuit și aflați prețurile actuale.

Prețurile sunt stabilite de câtre cerere și ofertă (sistem de licitație), iar acest sistem vă ajută să aveți o vedere mai amplă asupra prețului recomandat, pentru formate specifice. Prețul pe care îl setați, este prețul cel mai mare, cel peste care nu doriți să treceți. Țelul nostru este ca prețul cu care porniți campania, să fie competitiv.
 
Creați-vă o campanie, iar plata o faceți abia cand doriți ca ea sa ruleze

Plata se face direct prin intermediul unui card, sau prin virament bancar. Sistemul Etarget funcționează pe baza creditului pe care doriți să îl investiți în reclamă. Suma maximă pentru o campanie este o decizie personală a fiecarui client, doar suma minima pentru o campanie in sistemul Etarget, este de 200 de lei + tva. După consumarea creditului încărcat, campania dvs. se oprește automat, iar astfel, dvs. aveți garanția că nu veți plăti niciodată mai mult, decât v-ați dorit. În cazul programului Cumpâră direct, creditul minim pentru o campanie, este de 500 de lei plus tva.

 

Cereți o ofertă de preț.

 


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325