INFOLINE031 81 07 440

 

 

Despre noi

 

 

Compania Etarget fondată în 2002, este una dintre primele rețele de programatic din Europa centrală și de est. Alături de o echipă de profesioniști am construit o platformă recunoscută în 9 țări. Administrăm investițiile inserenților și, in același timp, creăm cele mai bune condiții financiare și pentru publisher.

 

 

 
De la reclama PPC la Programmatic

Rețeaua de publicitate Etarget s-a înființat ca o platformă pentru reclama plătită la click. În 16 ani de zile, portofoliul nostru s-a mărit treptat cu formate noi de reclamă, cum ar fi bannerele, reclama video, mobil, posibilități unice de targetare și multe altele. Inovăm continu pentru a implementa metode noi și eficiente pentru fiecare client.

 

 
Conectăm jucătorii mari ai pieței

Etarget este o platformă deschisă, care pe lângă rețeaua naționala, este interconectată cu rețele globale precum Rubicon, Google Display Network, Internet Billboard, Smart Advserver s.a.m.d. Partenerii noștri de tehnologie sunt AppNexus și Sizmek. Rezultatele campaniilor sunt transparente, datorită celei mai mari agenții de măsurare din regiune, Gemius.

 

 

Administrăm campanii internaționale pe Europa centrală și de est Ne puteți găsi în 9 țări din Europa Centrală și de Est: Slovacia, Cehia, Ungaria, Austria, Polonia, Croația, Serbia, România și Bulgaria. Pentru campaniile internaționale vă putem oferi consultanță cu privire la specificul zonei și a oamenilor cărora vă adresați.
Lead more about Etarget International in English here.
Contactați-ne


Ce este Etarget?

Etarget este reclama online. Avantajul ei este că afişarea anunţului este gratuită, veţi plăti doar câţiva bani pentru click-urile făcute - adică pentru vizitatorii site-ului dvs.   © 2002 - 2018 ETARGET SE
Contact

+40 31 / 81 07 440