INFOLINE031 81 07 440

RECLAMA ONLINE

Reclama online este folosită de toți - începând de la oameni de afaceri sau întreprinderi mici, până la corporații multinaționale și administrație publică. Este populară mai ales pentru simplitatea, viteza și măsurabilitatea ei.

Simplă

Oricine poate să își activeze propria campanie prin ETARGET. Este de ajuns să vă înregistrați, să vă creați un anunț/banner, să adăugați cuvintele cheie, să setați prețurile și să plătiți. Sistemul nostru vă va ghida pe parcursul setării dvs., așadar nu trebuie să vă faceți grijă că greșiți undeva.

Rapidă

De îndată ce vă setați campania și în cont aveți creditul necesar, vă putem afișa reclamal pe mai mult de 500 de site-uri românești și în zeci de rețelele publicitare din ecosistemul RTB.

 

Eficace

Registrarea în ETARGET este gratuită. În sistemul PPC nu plătiți nici pentru afișarea reclamei dvs.. Vă extragem câțiva mărunți din credit doar atunci când persoana interesată face click pe anunț. Așadar plătiți doar pentru cei interesați care ajung pe site-ul dvs.. În sistemul RTB plătiți pentru afișarea banneror publicitare, însă prețul per 1000 de afișări este determinat de licitația electronică în timp real, care previne astfel cheltuielile în plus pentru plasarea bannerelor în spațiul publicitar ales. În statistică, în orice moment aveți la dispoziție toate informațiile. Este de ajuns să vă logați în contul dvs..

Eficientă

Reclama online ETARGET vă aduce vizitatori pe site și crește gradul de conștientizare a brand-ului dvs.. Asta înseamnă că în sistemul PPC anunțul dvs. a fost observat și s-a făcut click pe el, iar sistemul RTB vă face vizibil tuturor utilizatorilor targetați. Dacă doriți să aflați dacă au făcut acțiunea dorită de dvs. pe site, puteți să vă setați urmărirea conversiilor.

Complexă

În România putem să ne adresăm la 90% din românii aflați pe internet. Oricui ați avea nevoia să vă adresați, noi vi-l putem aduce pe site. Recomandăm campania publicitară ETARGET, deoarece este un bun instrument pentru media mix.

Varietate

Aveți nevoie să măriți traficul site-ului dvs. pe termen scurt? Doriți să creșteți gradul de conștientizare a brandului, produselor sau a serviciilor dvs.sau doriți să vindeți marfa din stoc? Reclama ETARGET poate fi folosită pentru împlinirea oricărui obiectiv din marketing.

 

Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325