DMP – DATA MANAGEMENT PLATFORM

 

Colectați propriile date și combinați-le cu diferite formate și campanii.

Etarget servește și ca platformă de gestionare a datelor (DMP), oferind o funcționalitate limitată, dar gratuită.

Aceasta înseamnă că puteți cu ușurință să adunați mai multe segmente de public cu noi și să le folosiți pentru orice campanie din sistemul nostru pentru orice format.

DMP

Acesta este modul în care construiți un instrument eficient pentru o strategie de comunicare online pe termen lung, construiți relații cu clienții, mențineți gradul de conștientizare a mărcii dvs. sau re-vindeți bunurile sau serviciile dvs. vizitatorilor site-ului dvs.

Exemplul practic: O companie de asigurări de sănătate trebuie să distingă comunicarea cu clienții săi existenți și cu cei care încearcă doar să o obțină.

Potrivit comportamentului pe pagina web, doresc să împartă aceste grupuri în segmente, în funcție de beneficiile care le sunt importante (tinerii caută beneficii pentru familiile tinere și proiecții gratuite preventive gratuit, persoanele în vârstă vor aprecia voucherele pt. băi termale).

Toate aceste date pot fi acumulate prin comportamentul pe pagina web. Noi, Etarget, datorită funcționalităților DMP, ajută la colectarea, stocarea și utilizarea acestor date pentru a viza beneficiile potrivite pentru publicul țintă potrivit.


 


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325