RECLAMA PREMIUM PE DISPOZITIVELE MOBILE

 

Campanie dedicată pentru dispozitivele mobile pe pagini premium

Aveți accesul la cele mai bune și citite pagini din online-ul românesc precum – digi24.ro, ZF.ro, Economica.net, Gsp.ro, Mediafax.ro, Gândul.info Libertatea.ro etc.

Alegeți dintre cele mai populare formate de bannere, alegeți o regiune sau întreaga Românie. Vă sfătuim să setați prețul și frecvența afișărilor pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

În nici un alt sistem, nu veți putea să faceți publicitate cu majoritatea publisherilor mari simultan și în coloanele fiecărui material media online la un preț foarte bun. Cu toate acestea, deoarece aceste zone sunt exclusive, CPM este mai mare, deci bugetul minim pentru această campanie este de 1 500 lei fără TVA.

premiova_reklama_mobile

Această campanie este cea mai potrivită pentru abordarea unui public țintă unic - cititorii media online, de exemplu, în funcție de categoria site-urilor pe care aceștia o preferă și așteaptă trafic de înaltă calitate, sau urmăresc recunoașterea mărcii lor în locații vizibile.

Este, de asemenea, potrivită pentru cei care au nevoie de geo-targeting la nivel regional și nu doresc să fie vizibili în toată țara.

În contul dvs. de client, veți găsi această posibilitate premium, intitulată Achiziție directă.

Campania pe dispozitive mobile este ideală pentru a se individualiza și detașa de pe campania desktop.

Acest lucru vă oferă posibilitatea de a crea reclame diferite și de a personaliza pagina de destinație(landing page) și conținutul din banner în funcție de specificul dispozitivelor mobile, de confort și de așteptările utilizatorilor.


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325