TARGETARE DUPA CATEGORIILE PAGINILOR WEB

 

 

 

Asociați marca dvs. cu imaginea weburilor dintr-o anumită categorie

Plasând anunțurile numai pe site-uri dintr-o anumită categorie, ajungeți la un public țintă relevant și afectați pozitiv imaginea produsului dvs.

Conectați produsul și mesajul la un anumit subiect important pentru public. De ex. vă puteți conecta produsul în ochii clientului, fie cu lumea ciclismului, fie cu lumea starurilor din cinema.

kategorie_webov

Targetam anunțurile dvs. pe site-uri web categorizate manual, pe care toată lumea poate ajunge. Ca rezultat, anunțurile dvs. vor fi afișate persoanelor care sunt interesate de o anumită categorie, anunțul dvs. se va potrivi în mod natural conținutului paginii și poate ajunge mai ușor la utilizatori, ceea ce vă va face să obțineți un trafic mai bun pe site-ul dvs. și o mai bună cunoaștere a mărcii dvs. în publicul vizat.

Când începem campania, folosim o listă prestabilită de site-uri relevante pe care le personalizăm în timpul campaniei cu specificațiile produsului și nevoile clientului, prin adăugarea de site-uri noi și eliminarea celor care nu sunt pe deplin conforme.

Abordând o astfel de strategie, este nevoie de o optimizare și atenție zilnică, spre deosebire de targetarea largă, din acest motiv, acesta campanie începe de la 1 500 lei.

Dacă sunteți interesat de țintirea campaniilor dvs. în funcție de site-uri, sau vizați să vă afișați doar pe anumite pagini web, acest lucru este posibil și vă invităm să aflați mai multe de la specialiștii noștri.

 

 


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325