RECLAMA NATIVĂ

 

 

O reclamă care se potrivește în mod natural conținutului fiecărei pagini

Anunțul nativ va face apel la persoanele care doresc să citească. Se potrivește cu viziunea paginii, o adaptează pe deplin și arată ca un alt articol.

Datorită imaginii potrivite și textului atent scris, acesta va aduce în mod natural utilizatorii pe articolul dorit, sau pe pagina de destinație. (Landing Page)

În momentul în care este în plină expansiune, marketerii caută toate opțiunile pentru a ajunge la persoanele care folosesc adblock, celor care ignoră bannere, anunțuri PPC și multe altele.

nativna_reklama

Publicitatea nativă necesită o abordare specială unde conteaza ce conținut poate să facă utilizatorul să il citească.

Deoarece majoritatea formatelor de astfel de publicitate se implementează în paginile web la secțiunea articole recomandate, după click, utilizatorul se așteaptă să ajungă la un articol.

Selectarea conținutului potrivit vă va oferi mai multă atenție și anunțul va avea succes. Este pozitiv faptul că anunțul dvs. poate avea un beneficiu real pentru consumatorul său.

Puteți include produsul sau serviciul dvs. într-un articol cu sfaturi, un interviu cu un expert sau sondaje sau un sondaj de care oamenii sunt interesați.

Prin urmare, această formă de reclamă nu este percepută negativ ci produce mai degrabă un sentiment bun, construiește o relație, demn de încredere și oricine o poate găsi cu ușurință.

 

 

 


Contact:

Etarget SE Calea Floreasca nr.242 Vila F Sect. 1 Bucuresti 014475

comert@etarget.ro

+40 31 / 81 07 440; +40 746 323 325